Elk nadeel heb z’n voordeel!

Posted by on feb 2, 2011 in Kunst, Process | No Comments
Elk nadeel heb z’n voordeel!

Moet nodig weer eens wat nieuw vrij werk gaan maken! Heb er ook hartstikke zin in, stroom over van ideeën, maar dan het laatste stapje.

Ik ben namelijk heel goed in het verzinnen van onmogelijke en vooral ingewikkelde projecten. Waarom niet gewoon een simpel idee?

Nee bij mij moet het met allerlei alle toeters en bellen en vooral ingewikkeld. Mijn docent op de Academie heeft me ooit verteld, “Miranda” leg je er nu maar neer, bij jou moet het gewoon zo.

Elk nadeel heb z’n voordeel” zijn de legendarische woorden van Cruijf en als de meester het zegt! Dus ga ik maar weer shoppen; op zoek naar geschikte modellen,  ga weer op zoek naar de juiste jurkjes op de rommelmarkt en weer Marktplaats afstruinen voor de juiste props!  Zou ik Cruijf zo gek als model kunnen krijgen?  Project wordt vervolgd!

En sorry als ik dan een beeld van Johan Cruijff plaats, doe ik dat wèl in zijn “Feyenoord” periode en helaas zijn de credits van de Fotograaf niet bekend!

Leave a Reply