Ode aan papier

Posted by on jan 26, 2011 in Creative fotografie, News | No Comments

Vijfvinkel_Miranda_Ode_aan_papier

Ik zou het wel moeten doen, neem me het ook altijd voor, maar op de een of andere manier vergeet ik het!
Het meedoen aan Fotowedstrijden! Creative fotografie en eigenlijk hartstikke leuk om te doen.

Ik doe zeker niet aan alles mee, maar zo kreeg ik in de maand december een mail doorgestuurd om mee te doen aan de “1e Cover voor de VPRO” – Ode aan papier en ben dus in eind 2010 al begonnen met één van mijn goede voornemens in 2011. Het beeld wat ik hiervoor gemaakt heb, is uiteindelijk geen Cover geworden, maar wil deze wel graag met jullie delen!

Heb wèl een compliment van de VPRO gekregen, dus toch een beetje winnaar!

Uiteraard ook de link van de winnaar, want die is ook erg leuk!

 

Leave a Reply